Zvezda teškom mukom preskočila Zemun: BOAĆI SAČUVAO LIDERA!


IZVOR: Republika - 29.10.2017 | 13:57


Fudbaleri Crvene zvezde dugo su se mučili na gostovanju Zemunu, ali su nekako uspeli da osvoje tri boda zahvaljujući sjajnom Boaćiju.

Foto: Starsport

Rovovska bitka vodila se na stadionu u Gornjoj Varoši

Odlučujući trenutak meča dogodio se u 81. minutu kada je brzonogi napadač iz Gane uspeo da matira golmana domaćih Šaranova i donese veliko olakšanje treneru Vladanu Milojeviću i fanovima Crvene zvezde.

Kanga i Pešić su kombinovali po levoj strani, Cvetković nije uspo da "zatvori" pristup kaznenom prostoru, Pešić je spretno gurnuo loptu u sredinu, gde stiže do Ričmonda Boaćija koji postiže 30. gol u dresu Zvezde.

Većim delom susreta Crvena zvezda teško je dolazila u priliku da ugrozi gol domaćina. Zemunci su se organizovani branili, a u prvom poluvremenu su čak bili i potpuno ravnopravan rival sa aktuelnim vicešampionom Srbije.

U nastavku su izabranici Vladana Milojevića dodali gas, pritiskali rivala, ali i pored nekoliko dobrih prilika, nisu uspeli da otključaju bravu Zemunaca.

Ono što nisu uspeli ostali, pošlo je za rukom odličnom Boaćiju koji je prekratio sve muke tima iz Ljutice Bogdana i pogotkom ostavio Zvezdu na sedam bodova prednosti, ali i meč više u odnosu na Partizan.