NIJE JOŠ NI DOŠAO, A VEĆ PRAVI RASKOL U KLUBU: Kanga udario na Ivanića i GAZI ga ĐONOM


IZVOR: Informer, Republika - 31.07.2020 | 07:57


Kako stoje stvari, neće se dobro slagati.

Foto: Starsport

Gelor Kanga

Crvena zvezda je ovog leta već vratila Aleksandra Kataija i Zorana Popovića, a novi povratnik u crveno-belo jato biće Gelor Kanga koji će uskoro biti predstavljen na stadionu "Rajko Mitić" kao novi-stari igrač.

Jedan od Kanginih zahteva da se vrati u klub bio je da dobije dres sa brojem osam, koji je nosio i u svom prvom mandatu na "Marakani", ali on je trenutno u vlasništvu Mirka Ivanića. Ipak, uprava mu je taj zahtev odobrila.

- Ljudi iz Zvezde su nedavno imali video-sastanak sa Kangom i razgovarali su o detaljima njegovog povratka u Beograd. Kad je posao bio pri kraju, igrač se opustio i rekao "poručite svima da se kralj vraća i vratite mi moju osmicu", misleći na dres sa brojem osam. To je nosio prvi put kad je bio u klubu i želi opet isti broj. Obećano mu je da će ga dobiti, mada još nije sigurno da će se to desiti - rekao je dobro upućeni izvor za Informer.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić sa dresom sa brojem osam

Šta će se desiti sa ovom pričom i koji će broj ove sezone ositi Gelor Kanga, a koji Mirko Ivanić ostaje nam da vidimo.

 
$bp("Brid_96181789", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Takođe, ukoliko se zaista dogodi da Kanga "preotme" broj Ivaniću, nema sumnje da bi to dodatno poljuljalo ionako ne baš veliko samopouzdanje nekadašnjeg kapitena Vojvodine.