(VIDEO) Kapiten Liverpula zaplakao pred kamerama nakon Klopove emotivne čestitke


IZVOR: Republika - 26.07.2020 | 03:21


Kapiten Liverpula Džordan Henderson zaplakao je nakon čestitke menadžera Redsa Jirgena Klopa koju mu je poslao nakon što je ovaj vezista proglašen za najboljeg igrača godine u Engleskoj po izboru Udruženja fudbalera novinara.

Foto: twitter.com/beinsports

Džordan Henderson

Henderson je nagradu primio u petak, a kako nije bilo ceremonije zbog pandemije koronavirusa, vezni igrač Liverpula čestitke je primao preko videoporuka.

Klop je u svojoj poruci na svaki mogući način pohvalio Hendersona i njegov učinak u šampionskoj sezoni Redsa, na šta je kapiten Liverpula vrlo emotivno reagovao.


 - Zdravo prijatelju. Jedno od pitanja u fudbalu je šta čini pravog igrača, da li je to talenat ili stav. Lično, mislim da je talenat ništa jer bez pravog stava ćeš uvek ostati samo to, a ti si savršen primer kombinacije te dve stvari. Ko bi rekao da će dečak iz Sanderlanda doći u Liverpul i postati jedan od najboljih u Premijeršipu? Možda si sanjao o tome, ali sumnjam da si bio siguran kako će se to na kraju i dogoditi - rekao je Klop, pa nastavio:

 - Svi su videli koliko si odličan igrač, ali i kakav si karakter. Znam kakav si čovek, ne samo igrač, i zaslužuješ nagradu za to. Velike čestitke i mislim da si potpuno zasluženo uzeo ovu nagradu. Imao si sjajnu godinu i već si napravio veliku karijeru, a još puno toga je ispred tebe. Želim ti lep dan i da uživaš jer ne možeš da igraš protiv Njukasla i još jednom - najbolji si igrač u Premijer ligi - poručio je Klop, a Henderson je nakon toga zaplakao.

Liverpul je nakon 30 godina postao prvak Engleske, a čestitke za Hendersona, Klopa i sve igrače kluba sa Enfilda poslednjih dana stizale su sa svih strana.