IZA MATIĆA JE SJAJNA KARIJERA, ALI ZBOG NEČEG ĆE ZAUVEK ŽALITI: To je stalno u mojoj glavi!


IZVOR: Republika - 22.07.2020 | 14:59


Nemanja Matić je godinama jedan od najboljih srpskih fudbalera. Tokom karijere osvojio je skoro sve što se moglo osvojiti, ali ipak postoji nešto za čime sjajni vezista Junajteda žali.

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić

Matić je dao opširni intervju za Skaj sport u kojem je pričao o mnogim stvarima o svojoj bogatoj karijeri.

Dotakao se i svojih teških fudbalskih početaka, kada su ga odbila dva najveća srpska kluba, Crvena zvezda i Partizan. Kasnije je ista situacija bila i po dolasku u Čelsi, i to dva puta. Matić priznaje da ga trenuci nikada ne napuštaju.

- To je uvek u mojoj glavi. Nisam imao veoma lako detinjstvo. Ne mogu reći da sam imao probleme, ali zaista nije bilo lako, pogotovo kad sam kao dečak počeo da igram fudbal. U tim godinama ne prihvatate stvari na isti način kao kada steknete iskustvo - rekao je Matić.

Mančester junajted je procvetao od dolaska Bruna Fernandeša, a upravo je Matić taj kojem je zadatak da hrani loptama sjajnog Portugalca.

- On je sjajan igrač. Svi cenimo to što ga imamo u našem timu. Ima dosta kvaliteta u svojim nogama i donosi nešto više ekipi. U budućnosti će biti veoma važan fudbaler Mančester junajteda.

Foto: Tanjug/AP

Bruno Fernandeš

Srpski vezista dotakao se i teškog poraza od Čelsija u polufinalu FA Kupa, koji je došao u lošem trenutku pošto Junajted očekuje meč sa Vest Hemom koji je veoma bitan za plasman u Ligu šampiona.

- Video sam saigrače posle meča sa Čelsijem. Bili su tužni i ljuti zbog poraza, ali očekujem da ekipa odreaguje. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe za tri boda.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-23776', window);