Prijović definitivno odbio Zvezdu: Ne igra mu se u Srbiji!


IZVOR: Moca - 18.06.2020 | 11:07


Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi Aleksandar Prijović mogao da predvovi napad srpskog šampiona naredne sezone, ali od toga neće biti ništa

Foto: Telegraf/NemanjaPancic

Aleksandar Prijović

Imao je Dejan Stanković veliku želju da dovede kapitalno pojačanje na poziciji špica, ali je kako prenosi Mocartsport dobio negativan odgovor.

Član Al Itihada, koji je u odličnim odnosima sa Stankovićem, saopštio je bivšem vezisti Lacija i Intera da u ovom prelaznom roku nema ambiciju da se vraća u Srbiju, navodi pomenuti portal. 

Stanković je čak saopštio Prijoviću da je Crvena zvezda voljna da mu pokrije 40 posto osnovne plate iz Al Itihada, ali ni ta činjenica ništa nije promenila u razmišljanjima snažnog napadača.

Inače, Prijović je u fazi raskida ugovora sa Al Itihadom. Pokušava srpski napadač da izvuče što više novca, pošto je jasno da za njega više nema mesta u arapskom klubu. U Al Itihadu se nadaju da će ugovor biti raskinut na štetu našeg reprezentativca, koji je tokom boravka u Srbiji, tokom pandemije, prekršio pravolo o samoizloaciji. 

Prijović je pre izvesnog vremena odbio i ponudu Spartaka iz Moskve. Njegova ambicija je da se vrati u PAOK, sa kojim je osvojio titulu šampiona Grčke. 

Što se srpskog šampiona tiče, ponuđen je Zvezdi Argentinca iz Estudijantesa Mateo Retegi. Reč je o igraču Boke Juniors, koji bi došao na Marakanu na jednogodišnju pozajmicu.