(VIDEO) Poruka Dekija vernim navijačima: "Ne stajemo ovde, IDEMO DALJE!"


IZVOR: Republika - 30.05.2020 | 09:29


Crvena zvezda je pred praznim tribinama stadiona "Kralj Petar Prvi" proslavila treću uzastopnu titulu. Nije bilo velike proslave, ali su po dolasku na Marakanu igrači i navijači dali sebi oduška. Bio je to klasičan kolorit fudbalskog slavlja.

Foto: FK Crvena zvezda

Stanković Dejan

Oko 100 fanova crveno-belih je dočekalo Zvezdin autobus koji se parkirao ispred svlačionice podno severne tribine. Kapiten Borjan i jedan od najiskusnijih Marko Gobeljić su sa bakljama davali ton slavlju.

Zvezda večeri je bio šef stručnog štaba Dejan Stanković. Mladi stručnjak se još po jednom osnovu upisao u istoriju matičnog kluba, stigao do prvog trenerskog trofeja. Mada će na tom peharu biti vidljiv otisak prstiju njegovog prethodnika Vladana Milojevića, što je Stanković džentlemenski priznao.

Foto: Starsport

Ipak, navijači su odali priznanje Stankoviću na svemu što je uradio u ovoj sezoni. Morao je bivši as Intera i Lacija da prođe kroz svojevrsni špalir čestitiki i zatim se dohvatio megafona.

Foto: Starsport

- Želim da vam čestitam titulu, zaslužili ste je. I ne stajemo na ovome, idemo dalje - poručio je Stanković navijačima koji su mu uzvratili skandiranjem:

- Stanković Dejan, jedan je Stanković Dejan.