(FOTO,VIDEO) Igračima Liverpula pomrli frizeri!


IZVOR: PREDRAG VUKOVIĆ - 22.05.2020 | 03:21


Čupavci su okupirali Enfild! Fudbaleri Liverpula počeli su da treniraju pre nekoliko dana, a sem što su malo zarđali u karantinu, većini njih je toliko zarasla kosa da izgledaju kao da su im, žargonski rečeno, pomrli frizeri.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Trening fudbalera Liverpula

Iznenađeni izgledom svojih ljubimaca, navijači "crvenih" su čak napravili takmičenje na društvenim mrežama čija frizura izgleda najluđe i najsmešnije.

Pod udarom čuvenog engleskog humora se najpre našao Sadio Mane.

- Mane, bog ga blagoslovio, nije izašao iz izolacije sa frizurom koja oslikava njegove veštine na terenu. Takvu "desetku" nismo videli na Enfildu još od 2014. godine - piše u jednom od komentara sa aluzijom na sličnu frizuru koju je imao Majkl Esjen, a koji je tada bio član Čelsija.

 

 

Ništa bolje nije prošao ni Roberto Firmino, koji je možda i najviše promenio frizuru. On je toliko očupavio da su ga uporedili sa čuvenim Boratom (glumac Saša Baron Koen).

 

 

Filmskog pandana dobio je i golman Alison Beker, koji je još više pustio kosu i bradu, pa mnoge podseća na Toma Henksa u filmu "Izgnanik" nakon što je usamljen proveo četiri godine na pustom ostrvu.

 

 

Nabiju Keiti su našli da je pravo čudo što uopšte ima kosu, s obzirom na to da je uvek bio kratko i uredno podšišan. Istina, Keita nije zarastao, ali je opet bilo neobično videti ga da nije ispratio modne trendove.

 

 

Zinčenko: "Građanin" Sane vozač autobusa!

Ukrajinac Oleksandr Zinčenko kaže da, prilikom povratka u trening-kompleks Mančester sitija, nije mogao da prepozna saigrača Leroja Sanea, koji se, navodno, ugojio sedam kilograma!

- Posle dva meseca kako ga nisam video to nije isti momak. Mislio sam da je naš vozač autobusa - našalio se Zinčenko.