Mračne tajne legende Mančester junajteda: "Bio je sa mojom prijateljicom, a hteo je i moju sestru u krevetu"


IZVOR: Republika - 20.05.2020 | 07:57


Pokušao je dva puta da krene na rehabilitaciju, ali je to bilo poptuno beskorisno. Sve što je učinio tamo, bio je seks sa jednom ženom koja se takođe lečila - otkrila je supruga Džordža Besta u ispovesti za Dejli Mejl.

Foto: Tanjug/AP

Džordž Best u društvu Pelea

Endži Best (67), bivša manekenka, Plajbojeva zečica prošla je turbulentan život sa zvezdom Mančester junajteda.

Džordž je umro pre 15 godina, a na njegovoj sahrani se pojavilo 100.000 ljudi. Osim sjajnih partija na terenu davao i neverovatnu životnu priču medijima, svojim najbližima, saigračima, trenerima... 

- Znao je da pobegne iz klinike i za to vreme da spava sa mojom najboljom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru da odvuče u krevet - priznala je Endži, koja se trudila da ga spasi od života prepunog alkohola i žena.

- Svako jutro bih ga terala da uzima tablete, koje pomešane s alkoholom izazivaju mučninu i povraćanje. Morala sam da proveravam da li ih je stvarno progutao, često sam ih otkrivala kasnije u džepovima pantalona.

Foto: Tanjug/AP

Best i ekipa sa trofejom Evropskog kupa

Nakon tri godine braka živeli su odvojeno, a posle pet godina su se razveli.

- Žao mi je što nije ovde da gleda svog sina, ali tu ne mogu ništa, to je bio njegov izbor. Flašu je voleo više od života - izjavila je Endži, koja sada radi kao lični trener slavnih.