Odbrana Marka Nikolića: 100 odsto sam siguran da će uspeti u Moskvi!


IZVOR: Republika - 30.04.2020 | 14:12


Marko Nikolić je najavljen kao budući trener Lokomotive iz Moskve, međutim tamošnji mediji vode lošu kampanju protiv njega jer ne mogu da se pomire sa odlaskom Jurija Sjomina. Sada je u odbranu nekadašnjeg trenera Partizana stao Ivica Olić.

Foto: Tanjug

Marko Nikolić

Nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske  su ruski mediji kontaktirali, kao čoveka koji je dobro upoznat u balkanski, ali i tamošnji fudbal jer je četiri godine nastupao za CSKA.

- Nekoliko godina poznajem Marka Nikolića, pažljivo pratim njegov rad, generacija smo, pošto smo rođeni iste godine, s tim da je on postao trener znatno pre mene. I već je imao uspehe i u Olimpiji, i u Partizanu i u Videotonu. Ako ga Lokomotiva stvarno izabere, neće pogrešiti. Kvalitetnim radom potvrdiće Nikolić da je ispravan izbor, 100 odsto sam siguran da će uspeti u Moskvi! Uprkos manjku godina, može se reći da je već sad iskusan trener. Posvećen je fudbal, analizira, radi na sebi. Za nekoliko godinama vidim ga u jakoj ligi, u još boljem timu. Sve navodi na taj zaključak. Marko zna šta želi od svog tima. Igrači će već na prvom treningu shvatiti s kakvim će stručnjakom da sarađuju- poručio je Olić, koji sada radi kao pomoćni trener u reprezentaciji Hrvatske.