Fudbaler Sitija nema nimalo mozga: Lažno se predstavio, orgijao sa prostitutkama, pa provaljen!


IZVOR: Republika - 05.04.2020 | 13:01


Nakon Džeka Griliša još jedan fudbaler iz Premijer lige našao se na "stubu srama" tamošnjih medija zbog kršenja propisa uvedenih za sprečavanje širenja epidemije koronavirusa.

Foto: Tanjug/AP

Kajl Voker

Fudbaler Mančester sitija, Kajl Voker, odlučio je da napravi višečasovnu seks žurku sa dve eskort dame i prijateljem da bi nakon toga pozvao sve ljude da poštuju propise i pravila socijalnog distanciranja.

Iako se lažno predstavio, jedna od dve devojke ga je prepoznala, nakon čega je svoju priču plasirala u medije.

- Kajl bi zaista trebalo da zna bolje. S jedne strane poziva strance u svoj dom, a nakon toga deli lekcije kako bi svi trebalo da ostanu u domovima- izjavila je Engleskinja koja nije ostala anonimna i zove se Luiz MekNamara.

Voker bi zbog ovog poteza mogao da ima problema kod Pepa Gvardiole i selektora Gereta Sautgejta, a sve je pokušao da ublaži javnim izvinjenjem.

– Želim da se izvinim za pogrešnu odluku koju sam doneo. Pozicija profesionalog fudbalera nosi sa sobom i društvenu odgovornost, mnogi se ugledaju na nas i ja želim da uputim izvinjenje porodici, prijateljima, klubu, navijačima i svima koje sam izneverio. Moji potezi su u suprotnosti sa poslom koji obavljaju heroji koji se žrtvuju kako bi sprečili širenje epidemije- izjavio je Voker.

Oglasio se i Mančester siti.

– Razočarani smo. Sprovešćemo internu disciplinsku proceduru tokom narednih dana, kaže se u saopštenju "građana".