(VIDEO) Prštalo na Mestalji: Remi Valensije i Atletika, Oblak sačuvao bod Madriđanima!


IZVOR: Republika - 14.02.2020 | 22:34


Fudbaleri Valensije su pred svojim navijačima ugostili madridski Atletiko na otvaranju 24. kola, susret na stadionu "Mestalja" okončan je bez pobednika, rezultatom 2:2 (1:2).

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Valensije

Igrao se 15. minut kada su gosti stigli do prednosti, nakon odbitka sa samo par metara u mrežu domaćina loptu smešta Markos Ljorente.



Ipak, Valensija stiže do izjednačenja u 40. minutu, nakon kornera Maksi Gomez šalje loptu pred gol rivala, na pravom mestu našao se Gabrijel Paulista, koji matira Oblaka za 1:1.



Samo tri minuta kasnije, "Kolćonerosi" stižu do nove prednosti, sjajan udarac Tomasa Partija sa ivice kaznenog prostora, Domenek nemoćan - 1:2.



Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku "Slepi miševi" stigli do novog poravnanja.

Centaršut Pareha iz slobodnog udarca, pred golom Atletika se najbolje snalazi Kondogbija, koji u padu šutira i trese mrežu Madriđana za 2:2.



Prštalo je do kraja na sve strane, najpre je Tomas propustio priliku da vrati prednost gostima, potom je Domenek u 81. minutu zaustavi0 pokušaj Alvara Morate.



Četiri minuta kasnije ponovo Tomas i opet neprecizan pokušaj veziste Atletika, mogao je Gaja u 90. minutu da "zapali" tribine "Mestalje", ali je Oblak sprečio preokret.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-36-24127', window);