Član UO Zvezde Vuletiću: Nisam siguran da su istražni organi pohapsili sve pedofile u državi!


IZVOR: Republika - 04.02.2020 | 13:04


Član upravnog odbora FK Crvena zvezda Nikola Dumnić oglasio se povodom odluke da se Crvenoj zvezdi potvrđuje titula iz 1946. godine.

Foto: Starsport

Šokantne prozivke iz Zvezde

Klub je pokrenuo proces priznavanja titule iz 1946. prošle godine, a iz redova Partizana je bilo negodovanja na ovakvu odluku.

- Odluka Upravnog suda je još jedan dokaz da je Zvezdina titula nacionalnog ranga! Veliki mag prava u Partizanu je opet sve promašio, a toliko je bio ubedljiv da mu je tužba odbačena, odnosno nije ni uzeta u razmatranje – navodi Dumnić, govoreći o optužbama Vladimira Vuletića da je titula nelegitimna.

 On je potom naglasio  da je država u nekoliko navrata spašavala Partizan od propasti.

- U tom mraku i u toj državi o kojima govori Partizanov genije prava profesor Vuletić, njegov predsednik je glavni i odgovorni urednik jedne od najuticajnijih novina koje se zovu “Večernje novosti”, ali ni to im ne pomaže. U tom mraku država ih dva puta spašava od izbacivanja iz Evrope zbog sjajnog upravljanja nekada ozbiljnim klubom. A nisam siguran da su istražni organi u tom mraku pohapsili sve pedofile u ovoj državi. Zna dobro potpredsednik Partizana profesor Vuletić zašto ovo govorim – rekao je Dumnić.