Kriza potresa Barselonu: Dvojica "teškaša" se potukla posle treninga


IZVOR: Mondo - 04.02.2020 | 08:26


Kako prenose španski mediji, posle jutarnjeg treninga Barselone od prošlog utorka izbila je tuča, što je još jedna potvrda da u svlačionici "Nou Kampa" nema sloge kao što je to bilo nekada.

Foto: Tanjug/AP

Trening Barselone

Nervoza je prisutna zbog lošijih rezultata ove sezone, ono što je problem za Barsu i ne tako dobre igre, a (za sada) to nije rešeno ni promenom trenera.

Tako je Kike Setijen već u prvim nedeljama na klupi "Blaugrane" video probleme koje će uskoro morati da rešava po "hitnom postupku", a s obzirom da izlaze sedam dana kasnije na videlo - jasno je da su Katalonci probali da sakriju tuču.

Španski mediji ne navode imena aktera tuče, ali se saopštava da su u pitanju dvojica "teškaša" koja su se sukobila u svlačionici posle treninga.

Isti izvori navode da je razlog za svađu grubost na kraju treninga posle kog su se igrači "suočili" jedan sa drugim, a s obzirom na to da u Barseloni nema naročito "kršnih" igrača, nije teško sastaviti listu igrača koji su mogli da budu vinovnici incidenta, prenosi Mondo. 

U taj profil se uklapaju Đerar Pike, Serhio Buskets, Klemon Lengle, Samuel Umtiti, Artur Vidal i dvojica golmana - Neta i Ter Štegena.

Klub se nije oglašavao po ovom pitanju.