Uspešna Partizanova prva provera: Stevanović odbranio penal, golobradi Jović matirao Vitorul!


IZVOR: Republika - 22.01.2020 | 10:35


Fudbaleri Partizana savladali su rumunski Vitorul sa minimalnih 1:0 u turskom letovalištu Belek. Osvajač Kupa Srbije je u ovoj utakmici igrao u skoro skroz rezervnoj postavi, odnosno sa momcima koji nisu dobijali toliko prilike u prvom delu sezone, a u timu su bili i igrači iz omladinske škole .

Foto: FK Partizan

Vitorul - Partizan

Savo Milošević je odlučio da na teren pošalje sledeći sastav od prvog minuta:

N. Stevanović – Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević - Šćekić, L. Pavlović –  Lakćević, Ivanović, F. Stevanović –  Arambašić.

U nedostatku štopera, na tu poziciju je morao Milan Smiljanić, a crno-beli su iako u rezervnom sastavu bili bolji rival u prvom poluvremenu.

Arambašić je pogodio prečku u 15. minutu nakon centaršuta Lutovca, a na drugoj strani Stevanović je odbranio penal Vitorulu, Picu je bio izvođač.

Ivanović je najviše pretio od fudbalera Partizana u prvom delu igre, ali golova nije bilo.

Nastavak je doneo još novajlija u crno-belom dresu, u igru su ušli golman Popović, Škrbić, Brežančić, Knežević, Čolić, Stanojlović i Jović.

 

 


Partizan je bio još bolji u nastavku, a kao kruna svega desio se gol mladog 17-godišnjeg Jovića koji je zatresao mrežu ekipe koju predvodi sa klupe Georgi Hadži.

 

 


Podsetimo, onaj najjači tim Partizana danas igra od 14 časova utakmicu protiv Krakovije.