(VIDEO) Napredak bolji od AZ-a: Partizan vodio 2:0, Kruševljani u poslednjoj sekundi došli do pobede 3:2!


IZVOR: Republika - 04.12.2019 | 18:03


Fudbaleri Napretka napravili su preokret koji se ne viđa na našim terenima! Gubili su 2:0 od Partizana na gostovanju da bi na kraju pobedili 3:2!

Foto: Starsport

Sadik je promašio nekoliko jako dobrih šansi

Fudbaleri Partizana će dugo žaliti za ovom utakmicom pošto su posle samo 35. minuta igre vodili sa 2:0. To nije bilo dovoljno za pobedu, pošto su golovi Vukadinovića i Bjeloša doneli izjednačenje, a Eskić je u poslednjim momentima meča doneo pobedu! 

Već u 13. minutu Partizan je poveo preko Sejdube Sume, a u ovoj situaciji Napredak je bio oštećen jer je vezista crno-belih postigao gol iz ofsajda. 

Đuro Zec je odmah potom imao šansu, a u 23. minutu Sejduba Suma je pogodio stativu. Kada je u 30. minutu Aksentijević dodao na 10 metara svojim saigračima za šut na prazan gol, Bojan Ostojić je sprečio izjednačenje. 

U 34. minutu videli smo pravi karambol u 16 metara Napretka, lopta se dugo odbijala od nekoliko igrača, ali je na kraju Suma sproveo u mrežu za 2:0. Onda je krenuo sunovrat crno-belih. 

Prvo je pred kraj prvog poluvremena Miljan Vukadinović smanjio na 2:1 u 43. minutu. 

U 77. minutu Umar Sadik je propustio šansu koja je mogla da reši ovaj meč, pošto je u situaciji 1 na 1 sa golmanom gostiju pogodio stativu. 

Izjednačenje je došlo u 83. minutu posle kornera. Vukadinović je šutirao, lopta se od stative odbila Bjelošu pod noge i lako mu je bilo da spremi loptu u nebranjen gol. 

Kada je delovalo da će doći do podele bodova sevnula je kontra, Aleksandar Lutovac je izgubio loptu i Nenad Eskić nije propustio proliku za 3:2 u 94. minutu! 

Sada je Partizan pao na 4. mesto na tabeli Superlige sa 11 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Napredak 10. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1107-23779', window);