Oglasio se trener koji je slomio nos dečaku usred meča: Ja sam njemu udario šamar i ništa više!


IZVOR: Večernje novosti - 03.12.2019 | 12:06


Na utakmici omladinaca, gde je Trstenik je ugostio ekipu Bora, dogodila se neviđena scena. Trener domaće ekipe Bratislav Jovanović, pesnicom je udario u lice protivničkog igrača Alena Dervišija.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

- Trener me je izveo iz tima pred kraj utakmice, a ja sam pored terena bodrio svoje saigrače. Krajičkom oka, uspeo sam da vidim trenera protivničke ekipe kako mi ubrzano prilazi i sledeće čega se sećam je da sam dobio udarac u lice- rekao Derviši za "Novosti".

- Utrčali su roditelji i deca, jer je nastao opšti metež. Došla je i policija, koja je sprečila veći sukob. Ono što me je zaprepastilo jeste da su omladinci Trstenika jedva obuzdali svog trenera, koji je želeo da nastavi sa tučom- rekao je Alenov otac Tefik.

Mladić ističe i da su mu u Boru konstatovali polomljenu hrstavicu nosa i blagi potres mozga.

Nakon incidenta oglasio se i Bratislav Jovanović koji će sigurno odgovarati.

- Kod mene deca na treningu ne smeju da psuju, isterujem ih zbog toga sa terena, pokušavam da ih vaspitavam. To je bio neki afekat, ja sam njemu udario šamar i ništa više. Niti sam ga udario pesnicom, niti sam ga tukao. A to što je meni dečko rekao u lice, pas sa maslom ne bi pojeo. Za to postoje i svedoci i ukoliko dođe do suda, svakako ću se braniti. Ne bežim od toga da sam mu udario šamar, svestan sam da sam pogrešio- rekao je trener Jovanović.