Oglasio se Mihin anđeo čuvar: Upoznala sam čoveka koji strah pretvorio u snagu!


IZVOR: Republika - 01.12.2019 | 12:06


Siniša Mihajlović je emotivno proživljavao svaki meč Bolonje koji je pratio iz bolničke sobe, otkrila je medicinska sestra Karmela Boskarino.

Foto: printscreen

Siniša Mihajlović

Srpski stručnjak je u petak održao konferenciju za medije, tokom koje je govorio o svom zdravstvenom stanju i procesu oporavka. Tom prilikom zahvalio je osoblju bolnice Sant Orsola, a za medicinsku sestru Karmelu Boskarino rekao je da je njegov anđeo čuvar.

- Zaista me je dirnulo to. Njegove reči mnogo su značile i ostalim pacijentima- otkrila je Karmela u razgovoru za lokalne medije.

Mihajlović je tokom leta saopštio da boluje od akutne leukemije, potom je prošao tri ciklusa hemoterapije, a izvršena mu je i transplatacija koštane srži.

- Nisam ga znala, ne pratim fudbal. U međuvremenu sam upoznala čoveka koji strah pretvorio u snagu. Pričali smo o različitim temama tokom noći kada nije mogao da spava. Govorio je o svojoj profesiji, svom poreklu. Izgledao je zastrašujuće kada je došao, ali kada sam ga upoznala, shvatila sam da je reč o skromnom čoveku, koji ceni male stvari- rekla je medicinska sestra.

Opisala je Karmela i kakva je situacija u bolnici bila za vreme utakmica Bolonje.

- Kada su mečevi bili u toku, znali smo da ne treba da mu smetamo. Mogli smo da ga čujemo kako urla iz sobe. Ali drugi pacijenti se nisu žalili. Čak i kada je Bolonja gubila, ostali bi pitali kako je Siniša- rekla je Boskarino.

Srpskog trenera očekuje period oporavka, a lekari će odlučiti da li će i kada moći da vode utakmice.