Milinković Savić nepoželjan, ništa od otkupa!


IZVOR: Republika - 16.11.2019 | 13:10


Prema poslednjim informacijama iz Belgije, belgijski Standard iz Liježa neće otkupiti srpskog golmana Vanju Milinković Savića koji je prošlog leta došao na pozajmicu iz Torina.

Foto: instagram.com/vanja_32

Vanja Milinković Savić

Standard je letos ostao bez prvog golmana Giljerma Očoe koji se vratio kući, u meksičku Ameriku. Belgijski klub je tada ostao sa neiskusnim Bodarom i preiskusnim Žileom za kojeg se nije ni znalo hoće li nastaviti karijeru ili će okačiti kopačke o klin. Standard je tada odlučio da iz Torina dovede srpskog golmana Vanju Milinković Savića koji je u italijanskom klubu bio rezerva neprikosnovenom Siriguu. Standard je doveo Srbina na pozajmicu s pravom otkupa po ceni od 3.500.000 evra.

Međutim, Milinković Savić nije zadovoljio u Liježu i prema pisanju lokalnih medija, Standard neće iskoristiti opciju da ga otkupi već će ga vratiti u Torino. Trener Mišel Prudom, je inače jedan od najboljih golmana u istoriji Belgije i Evrope, nije zadovoljan onime što je mladi Srbin pokazao do sada.

Italijanski mediji nagoveštavaju da bi jednogodišnja pozajmica mogla da bude raskinuta već u januaru ako Torino pronađe neki drugi klub koji bi pružio šansu Milinković Saviću.