Junajted ubedljiv posle Partizana, Vulvsi bolji od Aston Vile!


IZVOR: Republika - 10.11.2019 | 15:58


Fudbaleri Mančester junajteda su savladali Brajton na "Old Trafordu" rezultatom 3:1 u okviru 12. kola Premijer lige, dok su Vulvsi bili bolji od Aston Vile sa 2:0.

Foto: Tanjug/AP

Junajted - Brajton

Igrao se 17. minut kada su "đavoli" stigli do prednosti, Marsijal je dodao loptu do Pereire u kaznenom prostoru rivala, Brazilac je uputio udarac, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Brajtona i prevarila Rajana za 1:0.

Samo dva minuta kasnije "đavoli" dolaze i do drugog pogotka, nakon gužve u kaznenom prostoru loptu je pored svog golmana u mrežu ugurao Dejvi Preper.

Sa 2:0 se otišlo na odmor, a Brajton je uspeo da se vrati rezultatski u meč u 64. minutu, sjajan skok Danka nakon kornera koji je izveo Gros i efektan pogodak štopera "galebova" za 2:1.


Ipak, nije dugo trajala radost gostiju, akcija Junajteda praktično sa centra, Marsijal pronalazi Rašfroda, koji loptu šalje pod prečku za 3:1. 

Do kraja nije bilo promene rezultata, bitna pobeda za "đavole", koji su u minulom kolu poraženi u Bornmutu.

Ekipa Vulverhemptona je bila bila bolja od Aston Vile sa 2:1 (1:0).

Poveli su u finišu prvog poluvremena, lukava akcija iz slobodnog udarca, Mutinjo je poslao loptu ka Nevešu na ivicu kaznenog prostora, a sjajni Portugalac šalje neodbranjiv projektil u mrežu rivala za 1:0.

Otišlo se na odmor, zaigrala je nešto bolje Aston Vila u nastavku, ali je to odlično leglo domaćim igračima, koji imaju sjajan kontranapad.

Upravo su iz kontre u 84. minutu došli i do drugog pogotka na meču, Adama Traore je prosto "proleteo" po desnoj strani, zavrnuo je loptu u sredinu ka Raulu Himenezu, a Meksikanac preciznim udarcem matira Nilanda za 2:0.

Aston Vila dolazi do pogotka u drugom minutu nadoknade, strelac je bio Trezege, ali nije bilo vremena da se gosti domognu još jednog pogotka, pa su "vukovi" upisali trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-23776', window);