Savina želja na Banovom brdu: Čukarički je organizovan klub, voleo bih da prekinemo njihov niz bez poraza!


IZVOR: Republika - 29.10.2019 | 16:13


Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 14. kola Superlige protiv Čukaričkog, rekao je da njegov tim čeka najteža utakmica u ovom delu sezone posle večitog derbija.

Foto: Starsport

Savo Milošević

- Nemam pojma šta novo da vam kažem. Sve važi kao i za prethodnu utakmicu. Čeka nas trening posle kog ćemo znati konkretne stvari. Jedino novo je protivnik, čeka nas teža utakmica nego protiv Spartaka. U skladu sa tim treba nam maksimalna mobilnost - rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Trener crno-belih istakao je da je zdravstveno stanje u ekipi dobro, da su svi zdravi osim Lazara Markovića.

Čukarički ima niz od 11 utakmica bez poraza, a Milošević je rekao da bi voleo da njegov klub prekine tu seriju.


- Bilo bi fenomenalno. Čukarčki je godinama jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Znamo i razloge zbog čega je tako. Klub je finansijski stabilan, dobra ogranizovanost kluba u svim segmentima, domaćinsko vođenje i iz toga proizilaze dobri rezultati i igrači - istakao je šef stručnog štaba crno-belih.

Svake godine su u vrhu tabele. Čeka nas ponajteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva, ako izuzmemo derbi", rekao je Milošević i dodao da ekipa sa Banovog brda trenutno ima veliko samopouzdanje.

- To je ekipa sa došta pojedinaca koji mogu da reše utakmicu, igrači koji imaju ekstra kvalitet. Mogu da naprave problem bilo kome, pa i nama. Neće biti lako, moraćemo da budemo na nivou svih 90 minuta. Čukarički u svim segmentima igre može da bude opasan - zaključio je Savo Milošević.

Meč između fudbalera Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 15.30 na Banovom brdu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1107-23779', window);