(FOTO) Potpredsednik Partizana nikad brutalnije udario po "večitom" rivalu: Vuletić uporedio Zvezdu sa teroristima ISIS-a!


IZVOR: Republika - 19.10.2019 | 12:33


Navikli smo već na žestoke obračune čelnika "večitih", ali ove jeseni, bura nikako da se stiša. Ko je više oštećen suđenjem, ko je čiji miljenik, ko će koga da tuži i ko je koliko novca dobio od države su pitanja koja se ponavljaju i redovno odjekuju u sportskoj javnosti, ali potpredsednik Partizana je ovog puta izuzetno spornom retorikom isprozivao Zvezdu i Fudbalski savez Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Vuletić

Poznat je Vuletić po svojim metaforičnim izjavama i opsežnim analizama spornih situacija u srpskom fudbalu, ali ovog puta je preterao po svim parametrima, a one sportske je davno zaboravio.

- Stvar je jasna: FK Crvena zvezda je ISIS srpskog fudbala, koga, poput drevne Palmire, ona, svakog vikenda, u novom naletu, dodatno devastira a FSS, kao i USA, očijuka sa teroristima jer je FKCZVISIS-ovim bobmašima samoubicama u svojim redovima, bremenit- napisao je Vuletić uz prigodnu fotografiju na Tviteru.

 

 

Vuletić se nedavno obratio Fudbalskom savezu Srbije sa direktnim pitanje oko reketiranja klubova i uzimanja procenta od transfera igrača.