Milošević: Svako opuštanje može biti kobno...


IZVOR: Republika - 05.10.2019 | 14:56


Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 11. kola Superlige protiv Voždovca, rekao je da njegov tim neće imati lak zadatak.

Foto: Starsport

Savo Milošević

- Očekujem izuzetno tešku utakmicu zbog napora koji smo imali, a i zbog toga što Voždovac ima odličnu ekipu koja zna da igra. Neće biti lako, ali očekujem maksimum od ekipe. Svako drugo razmišljanje će nas odvesti na pogrešan put- rekao je Milošević.

Milošević je rekao da će sutra odmarati Šašu Zđelara i Nemanju Miletića, jer su kako kaže, njih dvojica zaslužila odmor zbog najveće minutaže u prethodnim mečevima.

Crno-beli su vezali nekoliko dobrih rezultata, a trener Partizana istakao je da se u ekipi oseća energija i polet zbog toga.


- Mi smo suštinski još na početku sezone. Veoma je bitno dobro da počnemo, jer onda to što krene dobro, obično ide i završava se dobro. Još je pred nama dalek put i možemo mnogo toga da popravimo- rekao je Milošević.

Foto: Starsport

- Sve ovo je zaista dobro, ali može još mnogo bolje. Konstantno ću insistirati da budemo bolji. Ima prostora za napredak u svim segmentima i ne smemo da se opustimo, jer svako opuštanje i pad može biti koban- rekao je Milošević i dodao da koliko god sve ovo izgleda spektakularno i lepo, ne smeju da misle da su veliki i moćni, jer im se to može brže nego što pomisle da se obije o glavu.

Meč između Partizana i Voždovca igra se ove nedelje od 18 sati na stadionu u Humskoj.