SUPERLIGA: Novosadski klubovi polovični - Vojvodina u ludom meču ostala bez bodova, Proleter slavio na gostovanju!


IZVOR: Republika - 21.09.2019 | 20:18


Odigrane su poslednje dve utakmice subotnjeg programa devetog kola Linglong Tire Superlige Srbije. Ekipe iz Novog Sada su igrali svoje mečeve, ali bili su polovični.

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Proleter - Partizan

Kakva utakmica u Novom Sadu! Na stadionu Karađorđe videli smo odličnu predstavu oba tima, a posle devedeset minuta igre, Voždovac je savladao domaću Vojvodinu sa 2:1.

Zanimljivo, sva tri gola "pala" su u u periodu od pet minuta. Gosti iz Beograda su do prednosti stigli preko Aleksandra Stanisavljevića u 62. minutu, dok je samo dva minuta kasnije Nemanja Nikolić povećao na 0:2.

Ekipa Nenada Lalatovića do počasnog gola na utakmici dolazi na dvadesetak minuta do kraja utakmice, a strelac sa penala bio je Nemanja Nikolić, pozajmljeni fudbaler Partizana.

Sa druge strane, rođeni brat Nikole Žigića, Branko debitovao je pobedom na klupi "svog" Proletera u gostima protiv ekipe Mačve rezultatom 1:0. 

Na Gradskom stadionu u Šapcu, jedini pogodak videli smo posle šezdeset i sedam minuta utakmice. Neoprezan u svom šesnestercu bio je vezista Marko Jevtić koji je napravio faul, a sudija Zoran Široki nije imao dileme, pokazao je na belu tačku i dodelio mu žuti karton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1107-23779', window);

Siguran izvođač najstrože kazne sa jedanaest metara bio je Siniša Babić, bivši fudbaler Vojvodine i niškog Radničkog.