Avanture iz Španije: Kad Brežančić naredi Robertu Karlosu da ode po dres najboljeg na svetu!


IZVOR: Republika - 19.09.2019 | 14:54


Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas počinju svoju evropsku avanturu utakmicom protiv AZ Alkmara na domaćem terenu. Jedan igrač je pre četiri godine igrao za holandskog predstavnika protiv crno-belih, a to je Rajko Brežančić, koji ima iskustvo igranja i u Španiji.

Foto: Starsport

Rajko Brežančić

Tokom jednog intervjua, novinar ga je pitao ko su mu omiljeni igrači na njegovoj poziciji. Iskusni levi bek je istakao Roberta Karlosa i Marsela. Potom je ispričao jednu malo poznatu anegdotu u kojoj se našao i njegov legendarni idol.

- Igrali smo protiv Real Madrida i pričao sam sa Lukom Modrićem koji je tada proglašen za najboljeg igrača na svetu, da mi da dres za sina. Dogovorili smo i rekao mi je da ga sačekam posle utakmice. Skroz sam bio zbunjen i u hodniku sam stajao pored Roberta Karlosa i u trenutku sam zaboravio ko je Roberto Karlos i mrtav ladan sam mu rekao: Možeš da mi doneseš Lukin dres - počeo je priču fudbaler Partizana. 

- Bez problema mi je doneo, ali meni je bilo glupo i izvinjavao sam mu se. Pored Roberta Karlosa je stajao ekonom Real Madrida koji se kasnije smejao. Ipak , Brazilac mi nije uzeo za zlo, samo se nasmejao - zaključio je on.