(FOTO) BRUTALNA PROVOKACIJA Partizana pred "Večiti derbi!"


IZVOR: Emir SELMANI - 16.09.2019 | 15:57


Posle razmene mišljenja oko spornog penala za Zvezdu protiv Inđije usledilo je novo peckanje na relaciji večitih rivala! Naime, Partizan je na svom zvaničnom sajtu u vesti u kojoj obaveštava navijače na koji način će se prodavati ulaznice za 161. večiti derbi objavio grb ljutog rivala sa samo dve zvezdice. To praktično znači da uprava kluba iz Humske i dalje ne priznaje klubu sa Marakane titulu iz 1946. godine.

Foto: Starsport

Terzić, Vazura, Mijailović i Vučelić

Podsetimo, zahvaljujući odluci FSS, crveno-belima je priznat taj trofej, pa su sebi na grb dodali i treću zvezdicu, koja simbolizuje 30 osvojenih titula u nacionalnom šampionatu. Grb Zvezde, na kojoj je i treća zvezdica, u zvaničnoj je upotrebi od maja, kada je klub iz Ljutice Bogdana obezbedio drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Foto: FK Partizan

Koristi se i na zvaničnom sajtu Superlige, predstavljaće Zvezdu i u mečevima Lige šampiona, što znači da ni UEFA nema problem sa njim. Smeta jedino upravi Partizana, ali to i ne čudi s obzirom na to da je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić najavio žalbu Ustavnom sudu na odluku FSS.

- Krećemo u pravnu bitku. Čekaju nas porođajne muke, carski rez, i to bez epidurala - izjavio je Vuletić.