Evo šta Matić kaže o duelu sa Partizanom i o Zvezdinim šansama u LŠ!


IZVOR: Republika - 03.09.2019 | 17:55


Fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić imaće ove godine po prvi put priliku da zaigra na utakmici protiv nekog srpskog kluba. Naravno, reč je o duelima Partizana i Mančester Junajteda u okviru grupne faze Lige Evrope. Pored susreta sa crno-belima, zamenik kapitena našeg nacionalnog tima dao je svoj sud i o Zvezdinim šansama u Ligi šampiona.

Foto: Starsport

Nemanja Matić

Matić se priprema sa "orlovima" za duele protiv Portugala i Luksemburga ovog meseca, a novinare je zanimalo šta misli o duelima protiv Partizana, kluba čiji dres je nosio u mlađim kategorijama.

- Ovo će mi biti prvi put da ću igrati protiv nekog srpskog kluba. Od 18. godine sam u inostranstvu i nisam imao prilike. Sjajno će biti igrati na JNA, biće dobro popunjene tribine, radujem se isto tako utakmici i u Mančesteru. Partizan ima mnogo mladih momaka koji će to pamtiti ceo život, biće to odlično iskustvo za njih. Mnogo navijača mi je najavilo dolazak u Mančester - rekao je Matić.

On se dotakao i nastupa Crvene zvezde u Ligi šampiona prognozirajući da bi osvajanje četiri boda u grupi sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom veliki uspeh.

- Zvezda ima veoma tešku grupu. Ako ponove prošlogodišnje igre i uzmu četiri boda, bio bi to veliki uspeh. Ne želim da potcenim, ali Totenhem i Bajern su igrački ovog momenta dosta ispred Zvezde. Ali, znate i sami da na stadionu "Rajko Mitić" nije lako igrati - rekao je Matić.