MOCA VUKOTIĆ O ODUSTAJANJU OD BORBE ZA TITULU: Savo se nije predao, već motivisao igrače!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 03.09.2019 | 03:21


Posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu, šokirao je trener Partizana Savo Milošević (46) posle remija sa TSC (1:1) i uplašio navijače crno-belih. Dok jedni smatraju da je predaja već početkom septembra nedostojna renomea kluba iz Humske i traže pojašnjenje i izvinjenje od šefa struke, legenda "parnog valjka" Momčilo Moca Vukotić (69) u razgovoru za Srpski telegraf drugačije tumači njegove reči.

Foto: Starsport

Momčilo Vukotić

- Ne mislim da se Savo predao, da nije odustao od titule. Ovo je izjavio u kontekstu upozorenja igračima, da ih motiviše, jer u ovakvom sistemu takmičenja nemaju prostora za nove kikseve. Pogotovo ne protiv klubova koji su, iako su sada na vrhu tabele, ipak daleko ispod nivoa crno-belih. Četiri boda koja su izgubili mogu biti veliki samo ukoliko se ne uozbilje. Treba da znaju da ove godine više nema podele bodova posle 30 utakmica. Neozbiljno je pričati o odustajanju, a sezona tek što je počela, jer svaki zaostatak može da se nadoknadi ako se uđe u pobednički ritam - istakao je Vukotić.

4 boda već ima Zvezda više od Partizana

Legendarni Moca dodaje da bi Milošević i igrači trebalo da imaju podršku navijača jer u prvenstvu nisu puno izgubili, a napravili su veliku stvar plasmanom u Ligu Evrope.

- I Savo i momci imaju dovoljno kredita, bar ako mene pitate. Međutim, i oni moraju da budu svesni da ga ne mogu trošiti doveka i da svaki novi propust može biti presudan - jasan je Moca.