Bivši igrač Zvezde ima SRČANE PROBELEME: Hitno prebačen u Beograd


IZVOR: Republika - 27.07.2019 | 13:28


Bivšem ofanzivcu Crvene zvezde, danas napadaču Dinama iz Bukurešta Slavku Peroviću otkriveni su srčani problemi zbog kojih je hitno morao da dođe u Srbiju na dodatna ispitivanja.

Foto: Starsport

Slavko Perović u dresu Zvezde

Perović je kako prenosi Mocartsport uredno prošao lekarske preglede u svom novom klubu, odigrao 29 minuta protiv Vitorula, a nakon meča je ustanovljeno da ipak nije u najboljem zdravstvenom stanju.

Rumunski mediji pišu da bi Dinamo i Perović mogli da prekinu saradnju ukoliko se obistine crne slutnje. Celu internacionalnu karijeru do sada je proveo u Turskoj otkako je u leto 2013. godine iz Rada prešao u redove Manise.

Igrao je dve godine za Alanju, jednu sezonu u Denizliju, vratio se u Manisu, da bi minulu sezonu proveo u Istanbulu. Najbolje partije je Perović pružao u Manisi gde je bio kapiten i najbolji igrač lige kada je postigao 19 golova u sezoni. Ukupno je u Turskoj odigrao 151 utakmicu i postigao 43 gola uz 13 asistencija.

Član Dinama je od prvog jula ove godine. Nedavno je i Eugen Nagoe imao zdravstvene probleme. Šef stručnog štaba Dinama doživeo je srčani udar tokom utakmice sa Krajovom, pošto su mu navijači Crvenih pasa pogrdno skandirali i tražili da podnese ostavku.