Kao na traci: VOJVODINA DOBIJA ČETVRTOG PREDSEDNIKA ZA GODINU!


IZVOR: - 08.09.2017 | 15:17


Dušan Mijić, član šampionske generacije "stare dame" iz 1989. godine, podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika Vojvodine, na koje je došao u decembru prošle godine nakon odlaska Vojislava Gajića.

Foto: fkvojvodina.rs

FK Vojvodina upada iz jedne krize u drugu

Ipak, na narednoj sednici Izborne skupštine FK Vojvodina razmatreće se i ostavke predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića, kao i čitavog Upravnog odbora kluba iz Novog Sada.

- Povodom dešavanja u klubu i oko njega u prethodnom periodu, podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina. Sportski pozdrav - naveo je u ostavci Dušan Mijić prenosi novosadski "Dnevnik".

To znači da će tačka o usvajanju njegove ostavke biti dodata na dnevni red, a videćemo i da li će već večeras Vojvodina dobiti i novog predsednika Upravnog odbora.

Ovo će biti čak četvrti predsednik u FK Vojvodina za poslednjih 12 meseci, pošto je u septembru prošle godine ostavku podneo Zoran Šćepanović, zatim je posle njega stigao Vojislav Gajić i sponzorski pul na čelu sa Dragoslavom Zbiljićem, i za kraj pomenuti Dušan Mijić.

On se u klubu zadržao tek negde oko devet meseci, a odlučio je da podnese ostavku na mesto predsednika nakon poslednjeg prvenstvenog poraza od Spartaka u Novom Sadu (0:5).