Jovičić i Gobeljić jednoglasni: Morali smo bolje...


IZVOR: Republika - 09.07.2019 | 20:45


Fudbaleri Crvene zvezde nemaju mnogo čime da budu zadovoljni posle prvog meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve koji je završen rezultatom 0:0. Imali su šanse, napadali su, ali kao da je falilo uigranosti u timu Vladana Milojevića, toga su svesni i igrači...

Foto: Republika.rs

Branko Jovičić

- Imali smo svoje šanse, imali su  i oni, morali smo mnogo bolje da reagujemo u tim šansama. U svakom kolu ima dva meča, sada igramo na našem stadionu, razmotrićemo gde smo grešili i pokušati da ispravimo u revanšu i siguran sam da možemo do pobede- rekao je Branko Jovičić.

Marko Gobeljić je više puta apostrofirao kako ekipa nije bila na svom nivu, ali fudbaleri Zvezde sve nade polažu u meč na "Marakani" gde, kako su rekli ne smeju dozvoliti kiks.

- Znali smo šta nas očekuje, ekipa Suduve, pogotovo na svom terenu igra tvrdo, znali smo da nas očekuje ovakav tempo. Mislim da nismo odigrali kako treba. Imali smo šanse i u prvom i u drugom poluvremenu, nemmao čime da budemo zadovoljni. Ovo je tek prvo kolo, moramo da analiziramo utakmicu i da se što bolje pripremimo za revanš- rekao je Gobeljić.