Zvezdine legende poslale poruku navijačima - Glasanje za grb privilegija!


IZVOR: Republika - 24.06.2019 | 16:14


Početak sezone je idealna prilika za zvezdaše da obnove članstvo ili se učlane u klub ukoliko to do sad nisu učinili, a dodatni motiv je glasanje za raspored zvezdica iznad grba koje će trajati 28, 29. i 30. juna.

Foto: crvenazvezdafk.com

Jovan Kule Aćimović

Osvojena 30. titula donela je pregršt radosti zvezdašima i treću zvezdicu iznad grba. Upravo raspored zvezdica priredio je slatke muke pristalicama crveno-belih, a klub je odlučio da svi članovi imaju privilegiju da biraju novi izgled grba. 

Ovakva odluka obradovala je i članove veterana Crvene zvezde, legende crveno-belih Ratomira Dujkovića i Jovana Aćimovića.

- Pratimo sva dešavanja u klubu. Kao članovi Zvezde upućeni smo u sve aktivnosti pa tako i glasanje. Grb je simbol kluba i smatram da je zato važno da svi kojima je crveno-bela boja u srcu imaju priliku da učestvuju u izboru rešenja. Lično sam za treću opciju, odnosno velike zvezdice u ravni - rekao je nakadašnji golman.

Na Dujkovićeve reči se nadovezao Aćimović:

Foto: FK Crvena zvezda

Tri opcije za Zvezdine navijače

- U svetu se pripadnost klubu oslikava kroz članstvo i smatram da tu filozofiju trebaju da usvoje i zvezdaši. Privilegije koje stiču su dodatni povod, a svakako da je glasanje za raspored zvezdica fenomenalna inicijativa. Favorit mi je, takođe treće rešenje - rekao je Aćimović.

Podsetimo, osim gasanja za raspored zvezdica članovi kluba imaju i sledeće privilegije: pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, popust od 20% u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba.
 
Učlanjenje i obnovu članstva je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić", ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno.