Crvena zvezda ima novu metu u prelaznom roku: Igrao je u Rusiji i Francuskoj, bio je i reprezentativac!


IZVOR: Republika - 23.06.2019 | 07:10


Novo lice za jaču Zvezdinu odbranu! Posle tačno 10 godina otkako je napustio Marakanu, Nemanja Pejčinović bi mogao da se vrati nazad. Iskusni štoper, prekaljeni internacionalac, nekadašnji i reprezentativac, u pregovorima je sa čelnicima srpskog šampiona i postoje ozbiljne šanse da ponovo obuče crveno-beli dres.

Foto: Republika

Fudbaleri Crvene zvezde

Pejčinović je slobodan igrač, bez kluba je šest meseci otkako je postao prekobrojni stranac u kineskom Čangčunu. Trenirao je od tada sa moskovskom Lokomotivom, koja mu je, kao nekadašnjem komandantu odbrane, dozvolila da vežba sa njenim prvotimcima.

Čelnici Zvezde su kontaktirali Pejčinovića pre nekoliko dana i priča je krenula u dobrom smeru. Nemanja je zainteresovan da ponovo zaigra na Marakani, gde bi bio kapitalno pojačanje zbog iskustva koje je stekao igrajući u Rusiji i Francuskoj na najvišem nivou.

Zvezdi trenutno ne gori pod nogama kada su štoperi u pitanju, čeka se prodaja Vujadina Savića, a tu su i Nemanja Milunović, Srđan Babić, koji je trenutno sa mladom reprezentacijom, kao i novajlija Radovan Pankov.

Foto: Starsport

Nemanja Pejčinović

Nedavno je Nemanja Pejčinović dobio i ruski pasoš, izjavljivao je da mu je želja da ostane da živi u Moskvi, ali poziv sa Marakane mu zvuči veoma primamljivo.