Krstajić: Razići ćemo se prijateljski!


IZVOR: Sportski žurnal - 13.06.2019 | 07:37


Šetvrtak je dan odluke! Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić oglasio se povodom njegove izvesne smene. Ukoliko do toga dođe, rastanak sa Fudbalskim savezom Srbije proći u prijateljskom tonu, rekao je Krstajić.

Foto: Starsport

Krstajiću se drma "presto"

Kako je naveo u izjavi "Sportskom žurnalu", niko ne može da poremeti njegove dobre odnose sa predsednikom FSS-a Slavišom Kokezom.

- Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane - rekao je Krstajić.

Kakav god bude ishod sastanka Stručne komisije FSS-a u 14 sati, Krstajić će biti spreman.

- Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moiju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Moj odnos  sa Slavišom Kokezom i Fudbalskim savezom Srbije niko ne moće da poremeti - rekao je selektor Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije

On je dodao da će uvek biti najveća podrška državnom timu.

- Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu, ako me smene, podržaću reprezentaciju kako i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije - rekao je Krstajić.

Selektor Srbije se ne kaje što je u Ljvovu izašao u neobičnoj formaciji rekavši da se za nju pripremao mesec dana i da su je igrači prihvatili.