Reprezentativac Srbije blizu dolaska u redove šampiona Srbije!


IZVOR: Republika - 03.06.2019 | 12:55


Crvena zvezda je u završnim pregovorima sa golmanom Radnika iz Surdulice, Nikolom Vasiljevićem, i želi da završi njegov potpis pre odlaska na pripreme u Austriju.

Foto: Starsport

Iz Surdulice u Beograd!

Vasiljević je redovno na spisku Mladena Krstajića, a takav je slučaj i za mečeve protiv Ukrajine i Litvanije. Ipak, u reprezentaciji Srbije prednost imaju Marko Dmitrović i Predrag Rajković, pa on još nije debitovao za Orlove, iako je redovno na spisku reprezentativaca. Interesovanje je sada ponovo obnovljeno, a Zvezda je spremna da ponudi nešto bolje finansijske uslove Surduličanima, ne bi li se odrekli usluge svog najboljeg golmana.

Zvezda je zimus nudila 100.000 evra, a sada je spremna i da duplira iznos, ne bi li Vasiljević postao novi golman Zvezde. Iako crveno-beli u svojim redovima imaju Milana Borjana i Zorana Popovića, Vasiljević je označen kao trenutno jedan od najboljih golmana u Srbiji i kvalitet koji ne bi trebalo propustiti.

Svakako je da će mesto prvog golmana u narednoj sezoni biti zacementirano za Milana Borjana, ali ono što je problematično za Milojevića, i zbog čega želi da dovede Vasiljevića pre priprema, jeste to što će Borjan od 15. juna do 7. jula biti na Gold Kupu sa reprezentacijom Kanade.