Čelsi uručuje otkaz Sariju nakon finala Lige Evrope!


IZVOR: Sportklub, Republika - 15.05.2019 | 13:53


Italijanski list "Gazeta delo sport" tvrdi da će Roman Abramovič uručiti otkaz italijanskom stručnjaku Mauriciju Sariju čim prođe finale Lige Evrope u kom Čelsi igra protiv Arsenala 29. maja u Bakuu.

Foto: Tanjug/AP

Mauricio Sari

Od kada je došao u Čelsi italijanski menadžer Mauricio Sari ima velikih problema. Najpre je morao da nagovori najboljeg igrača u klubu Edena Azara da ostane na "Stamford bridžu" da bi prilikom prve loše serije rezultata njemu spremali otkaz. Sari je međutim uspeo Čelsi da dovede do trećeg mesta u Premijer ligi i "plavci" su tako maltene prvi u "ostatku lige" ako ne računamo besprekorne Mančester Siti i Liverpul koji su imali nestvarne sezone. 

Sari je uveo Čelsi i u finale Lige Evrope i mogao bi da omogući trofej londonskom klubu, a i pored toga što Čelsiju preti embargo na transfere u naredna dva prelazna roka on ima želju da ostane. 

Kako piše Gazeta delo sport vlasnik kluba Roman Abramovič bi mogao da uruči otkaz Sariju posle finala Lige Evrope i to najviše zbog narušenih odnosa Sarija sa navijačima. Gazeta već zna i koje su Sarijeve moguće destinacije, a navodno on bi po pisanju tog lista mogao nazad u domovinu, u Romu, Milan ili čak Juventus ukoliko se zaista desi rastanak sa Masimilijanom Alegrijem.