OŽEGOVIĆ LICEMER! Tvrdio da mu je titula sa Zvezdom san, a onda završio u Partizanu


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 01.09.2017 | 05:21


Novo pojačanje Partizana Ognjen Ožegović (23) nije ni prvi ni poslednji fudbaler koji će bez obzira na ljubav prema jednom večitom rivalu preći u tabor drugog samo da bi spasao karijeru, ali je količina njegovog licemerstva isplivala već na predstavljanju u Humskoj!

Foto: Starsport

Ognjen sa dresom Partizana

Momak koji je ponikao u Crvenoj zvezdi poručio je da se nijednog sekunda nije dvoumio kada je dobio poziv crno-belih i da je raspakovao kofere koje je spakovao za selidbu u Rusiju, u redove Amkara.

BEZ DVOUMLJENJA

- U Partizanu sam počeo da igram fudbal. Osećam se neverovatno. Kad su me pozvali, ja sam imao spakovane kofere za Rusiju. Međutim, onda sam se raspakovao i došao u Partizan da se dogovorimo. Nisam se dovumio ni sekund - rekao je Ožegović na promociji.

Pre svega mesec i po dana vrteo je drugačiju ploču i tvrdio da mu je san da slavi titulu sa Zvezdom, i to ispod severne tribine! Ljubav prema crveno-belima nije nikad krio, a o tome svedoči i činjenica da se svojevremeno slikao u fantomki sa Zvezdinim grbom.

- Naredni san je da osvojim titulu sa Zvezdom i da se radujem ispod severa. Šta nije štimalo kad sam bio u Zvezdi? Mnogo toga. Čudna politika kluba. Svi su bili preči od Zvezdine dece. Forsirali su igrače iz Gane i Ugande, umesto da nama daju šansu. Da sam tada zaigrao u prvom timu, sada bih bio kapiten jer ja nikada ne bih ni odlazio - izjavio je Ožegović za Mondo.

ZIMA U EVROPI

Za rođenog zvezdaša realnost je sada crno-bela i tvrdi da će dati sve od sebe da sa Partizanom prezimi u Evropi.

- Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Hoću da budem kao Đurđević i Mitrović jer Partizan zna kako se prave napadači za A reprezentaciju Srbije.