Sari: Zaslužujemo trofej u Ligi Evrope - Normalno je da Azar nekada odmori!


IZVOR: Sportklub, Republika - 03.05.2019 | 21:11


Mauricio Sari objasnio je zašto Eden Azar nije bio starter na prvom meču polufinala Lige Evrope sa Ajntrahtom. Azar je ušao u igru u 61. minutu meča u Frankfurtu.

Foto: Tanjug/AP

Čelsi je na megdan Ajntrahtu izašao bez Edena Azara koji je ušao u 61. minutu nakon čega se videla značajna promena u igri Plavaca mada promene rezultata nije bilo, ostalo je nerešeno 1:1.

- Za igrača koji ima 70 utakmica u sezoni, normalno je da nekada odmori i počne sa klupe. Imamo meč koji počinje samo 62 sata nakon duela sa Ajntrahtom - rekao je Sari.

Prema Sarijevim rečima, Azar nije imao informaciju da neće biti starter:

- Ne razgovaram sa igračima koje planiram da ostavim na klupi. On je igrač kao i svi ostali. Da sam pričao sa njim, morao bih i sa svima ostalima. Ponašao se kao normalno, šalio se kao i obično. On veoma dobro zna istinu - nastavio je Italijan.

- Pred nama je pet mečeva u dve nedelje i svi su nam jednako važni. Želimo i mesto u Ligi šampiona i trofej u Ligi Evrope. Ne želimo samo da dođemo do finala, želimo da u tom finalu pobedimo. Pre tri meseca smo bili u problemima, sada smo u top četiri u Premijer ligi i u polufinalu Lige Evrope. Mislim da zaslužujemo trofej - kaže Sari.