Gvardiola pravi potpunu rekonstrukciju tima - EVO ko "leti" iz Sitija!


IZVOR: Sportske, Republika - 19.04.2019 | 14:24


Pep Gvardiola će prema tvrdnjama španskim medija, ali i nekih izvora bliskih Sitiju eliminisati nekoliko igrača narednog leta.

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

On veruje da će Siti moći da kupuje, ali je spreman da novac za transfere zaradi prodajom igrača.

Čak osmorica igrača mogla bi da napuste "Etihad", a među njima je i Liroj Sane za koga će biti dosta interesovanja i koji sigurno vredi više od 60 miliona evra. Iz redova "Građana" bi mogao da ode i Gabrijel Žesus, on je u drugom planu.


Sinoć se u emisiji španskog radija "Čiringito" pričalo o tome da Gvardiola želi Luku Jovića kao zamenu za Brazilca, ali da je zakasnio jer je naš napadač pred potpisom za Real.

Gvardiola traži i levog beka, jer Mendi je imao dve teške povrede, a od prekobrojnih, Mangala je kao i prošlih sezona na prodaju, verovatno i Gundogan koji neće produžiti ugovor. Klub napuštaju rezervni golman Bravo i Brazilac Danilo koji nije ispunio očekivanja, nije još poznato šta će biti sa Otamendijem, pošto Pep traži mlađeg igrača.

Foto: Tanjug/AP

Sa pozajmice bi mogli da se vrate Aleiš Garsija koji je u Đironi, kao i Tosin koji nastupa u VBA.

Naravno pominje se veliki broj imena, kao moguća pojačanja, počev od Ndombelea iz Liona, Vejgla iz Dortmunda, skauti su gledali 19-godišnjeg Florentina iz Benfike koji je defanzivni vezni igrač.

Na spisku su još navodno Čengiz Under iz Rome, Zaniolo je teška meta, jer je blizu dogovora oko novog ugovora.