Jović neće u Barselonu?!


IZVOR: Sportklub, Republika - 01.04.2019 | 11:53


Kako prenosi španski Sport, uprava Barselone odlučila je da pauzira pregovore sa predstavnicima Luke Jovića zbog 'bildovanja cene' srpskom fudbaleru.

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Navodno, Ajntraht i agenti Jovića u poslednje vreme koriste interesovanje španskog šampiona kako bi dodatno povećali cenu mladom napadaču.

Čelnici Barselone nekoliko puta su razgovarali sa reprezentativcem Srbije. Poslednji put gledali su ga u dresu Ajntrahta u meču sa Interom u Ligi Evrope, a Erik Abidal prisustvovao je utakmici između Srbije i Portugalije.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, kako se navodi, uprava kluba sa Nou Kampa 'nije voljna da učestvuje u aukciji'. Barselona je spremna da izdvoji 60 miliona evra, ali ne i više od toga. Kataloncima smeta i što predstavnici Ajntrahta i Jovića pokušavaju da mu podignu cenu. Poznati agent Fali Ramadani je pre nekoliko dana boravio u Madridu i susreo sa sa direktorima Reala, a postoji i veliko interesovanje Pari Sen Žermena.

Sport piše da će Barselona nastaviti pregovore sa Lukom Jovićem, ali da neće podleći pritiscima. Klubu iz Frankfurta zvanično nije stigla nijedna ponuda.