Iz Zvezde poručuju: Želimo duplu krunu!


IZVOR: Tanjug, Republika - 28.03.2019 | 13:01


Tim menadžer FK Crvena zvezda Goran Negić istakao je da se klubu ispunila želja da igra protiv Mladosti iz Lučana u polufinalu Kupa Srbije i da je ova sezona prava prilika za osvajanje "duple krune".

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli će biti u prvom meču domaćini Mladosti, isto kao i Partizan ekipi niškog Radničkog u drugom polufinalnom duelu.

- Rival je po meri, u klubu niko nije imao ništa protiv da se izvuče Mladost. Mladost je poslednje tri, četiri godine standardna, uvek se nalazi u plej-ofu i biće lepa dva duela. Nadam se prolasku Crvene zvezde - rekao je Negić novinarima u prostorijama FŠ na Terazijama.


Zvezda na "duplu krunu" čeka već 13 godina, a Negić se nada će tim Vladana Milojevića prekinuti niz.

- Već smo i u ranijim izvlačenjima u Kupu govorili o tome. Nadam se da ćemo osvojiti "duplu krunu", dugo godina nismo bili u finalu Kupa, a to nam je sledeći cilj - naveo je on.

Prvi čovek Mladosti Vladimir Ðorđević ulogu favorita prepustio je šampionu Srbije.

Zvezda je bez ijedne "duple krune" u poslednjih 13 godina

- Dobili smo najtežeg protivnika, nismo imali sreće u žrebu. Zvezda je igrama u Evropi i u domaćem prvenstvu pokazala da je najbolja u Srbiji, a mi smo plasmanom u plej-of i u polufinale ispunili ciljeve. Bićemo rasterećeni - kazao je Ðorđević.

Prve utakmice na programu su 17. aprila, revanši 15. maja, dok je finale zakazano za 23. maj na stadionu Čair u Nišu.