Mesi ipak igra za Argentinu na Kopa Amerika!


IZVOR: Sportklub, Republika - 26.03.2019 | 13:55


Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni potvrdio je da će Leo Mesi igrati za nacionalni tim na kontinentalnom šampionatu Južne Amerike.

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi se konačno vratio u nacionalni tim Argentine, ali taj meč uopšte nije bio uspešan za "gaučose". Argentina je izgubila od Venecuele u prijatlejskoj utakmici 3:1, a bio je to prvi meč Mesija za svoju zemlju još od Svetskog prvenstva.

Venecuela je dobila Argentinu po drugi put tek u istoriji, ali selektor Lionel Skaloni ima lepe vesti za navijače argentinske reprezentacije. 

"Leo će igrati na Kopa Amerika. Evidentno je da hoće. Pokazao je maksimalnu volju ovde, i vidimo da je jako motivisan. Kada smo završili meč sa Venecuelom pričali smo o meču, ne o tome šta će se desiti. Radićemo na tome kako bismo imali bolji tim", rekao je Skaloni. 

Foto: Tanjug/AP

Mesi se inače povredio u duelu sa Venecuelom, pa neće igrati za nacionalni tim protiv Maroka u utorak. Argentina je inače na ovogodišnjem Kopa Amerika u grupi sa Kolumbijom, Paragvajem i Katarom. Utakmice se igraju u Brazilu od 14. juna do 7. jula.