Gvardiola se MOLI za zdravlje igrača!


IZVOR: Republika - 18.03.2019 | 22:52


Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izrazio je nadu da će se njegovi igrači zdravi vratiti iz kampova nacionalnih timova.

Foto: Tanjug/AP

Pred seriju teških mečeva, među kojima su i dve četvrtfinalne utakmice u Ligi šampiona protiv Totenhema, kormilar „građana” ostao je na „Etihadu” sa samo nekoliko seniora, među kojima su Fabijan Delf, Džon Stouns i Nikolas Otamendi, koji su otkazali igranje za svoje reprezentacije zbog povreda.

- Ne preostaje mi ništa drugo, nego da se molim za zdravlje igrača - priznao je danas pred novinarima Gvardiola i dodao:

- Oni treba da budu sa nacionalnim timovima, da se zabavljaju i igraju za svoje zemlje, ali isto tako verujem da će se vratiti u dobroj formi i zdravi, kakvi su sada. Možda će i pobediti, postići tri gola i nastaviti u istom ritmu, ko zna? Želim samo da budu u formi i ovde - izjavio je Gvardiola.

Naredni meč u Premijer ligi Mančester siti igra 30. marta, kada gostuje Fulamu. „Građani” zauzimaju drugo mesto na tabeli, sa 74 boda, a lider Liverpul ima 76 bodova i meč više.