Zapamtite ovog klinca: Jedan nestvaran podatak o Joveljiću kaže da je momak za velika dela!


IZVOR: Republika - 17.03.2019 | 19:41


Mladi napadač Dejan Joveljić je sa dva pogotka najzaslužniji što se Zvezda trijumfalno vraća sa Banjice gde je slavila sa 3:0 u 27. kolu Superlige Srbije. Ima pobednički mentalitet, a jedan podatak govori da crveno-beli imaju fudbalera za budućnost.

Foto: ST/N. Madndić

Dejan Joveljić strelac dva gola protiv Rada

- Stvarno sam presrećan, želim da se zahvalim publici koja je došla u velikom broju da nas podrži. Bila je ovo teška utakmica, teren nije bio baš najbolji, ekipa se nije opustila pred pauzu i rutinski smo savladali Rad koji ima mlade igrače - rekao je Joveljić.

Kada god se nađe na terenu od prvog minuta, Joveljić postigne barem pogodak. Mladi napadač je na spominjanje ovog podatka pokazao skromnost.

- Mnogo mi to znači. Važno mi je da dobro odigram, ne samo da postižem pogotke. Trudiću se da dajem golove, ali ne razmišljam o tome. Drugi mi je bio lepši, ali su mi oba podjednako draga- rekao je mladi napadač.

Otkrio je i koji cilj je postavio samom sebi pred početak sezone.

Foto: Starsport

- Pa sedam sam dao u ovoj sezoni. Presrećan sam, postavio sam sebi realan cilj da postignem 12 golova. Ne znam koliko ću igrati, ali je bitno da pobeđuje i osvojimo titulu i Kup- rekao je Joveljić.

Sledi pauza zbog mečeva reprezentacija, ali neće svi fudbaleri imati slobodne dane.

- Kako kome. Ko ne ide da igra za reprezentaciju ima tri dana slobodno. Ko ide, tj nekoliko saigrača i ja nemamo pauzu, ali jedva čekamo da se odazovemo pozivu reprezentacije. Sigurno da smo šefu Milojeviću priredili lepo iznenađenje za 100. utakmicu koju je vodio na klupi Crvene zvezde. Hvala mu i želim mu još sto utakmica - završio je Joveljić.