Ode Marselo iz Madrida!


IZVOR: Republika - 08.03.2019 | 15:49


Odbrambeni fudbaler Real Madrida Marselo dogovorio je uslove saradnje sa Juventusom, prenosi As pozivajući se na pisanje La Stampe.

Foto: Tanjug/AP

Marselo

Prema njihovim saznanjima, brazilski reprezentativac će potpisati četvorogodišnji ugovor i zarađivaće 12 miliona evra po sezoni.

Mesecima se spekuliša da Kristijano Ronaldo u crno-belom dresu želi da vidi nekadašnjeg saigrača iz Reala, ali je iskusni levi bek u nekoliko navrata isticao privrženost Kraljevskom klubu.

Marselo ima ugovor sa Madriđanima do 30. juna 2022. godine, ali je ove sezone izgubio mesto u startnoj postavi i odigrao je samo 13 utakmica, uz dva postignuta gola. Tridesetogodišnjak u poslednja četiri meča je ostao na klupi, a njegovo mesto pokraj leve aut linije zauzeo je Serhio Regilon.

Marselo je u Real došao 2007. iz Fluminensea i sa španskiom klubom je osvojio četiri Lige šampiona, tri UEFA Super kupa, četiri prvenstva Španije, dva Kupa kralja i tri Super kupa Španije.

Trostruki uzastopni šampioni Evrope su u osmini finala eliminisani od Ajaksa, a ceh će najverovatnije da plati trener Santiago Solari.