STRAŠNA TRAGEDIJA: Osmeh za kojim svet fudbala plače!


IZVOR: Republika - 08.02.2019 | 08:42


I poslednja nada je ugašena... Telo koje je pronađeno u olupini aviona koji je pao definitivno je Emilijano Sala. Svet fudbala je u suzama, a prepoznatljivi osmeh sjajnog Argentinca svima će nedostajati.

Foto: instagram.com/emilionasala

IN MEMORIAM: Emilijano Sala

Tragedija koja nije smela da se dogodi... Od prvog dana Sala kao da je predosetio da se nešto sprema. Nije hteo da pređe iz Nanta u Kardif. Na kraju je popustio, a onda tek nije jasno zašto je ušao u avion za koji je odmah video da se raspada.

 

 

Sjajnog asa više nema... Momak koji je u Nant došao da se pozdravi sa saigračima, ali i da obiđe svog psa Nalu tragično je nastradao. I dok se menadžeri i klubovi bore za novac, navijači su u šoku. Posle svakog gola koji je postigao Sala je imao prepoznatljivi osmeh. Onako, iskren do srži, dečački...

Avion u kojem je bio nije mogao da preleti Lamaš u takvim uslovima i ostaje da istraga utvrdi zašto je uopšte poletao u "Pajperu".

Dobri dečko fudbala je otišao u legednu... U Nantu je pokazao da zna da igra fudbal, Premijer liga je bila njegova karta za ulazak na veliku pozornicu, nije stigao da istrči na teren, ali nikada neće biti zaboravljen.