MBAPE NE ŽELI PROBLEME SA NEJMAROM


IZVOR: Republika - 19.11.2018 | 17:08


Kilijan Mbape, koji će za tačno mesec dana napuniti 20 godina, najčešća je na meti novinara, pa je tako bilo i u bazi reprezentacije Francuske u Parizu, pred prijateljski meč protiv Urugvaja.

Foto: twitter.com/PSG Officiel

Kilijan Mbape

Nadolazeću zvezdu planetarnog fudbala, novinari su pitali "da li na istom nivou igra u klubu i reprezentaciji" i "da li su njegovi saigrači u PSŽ-u i francuskoj selekciji približnog kvaliteta"?

-  Da li sam isti igrač u reprezentaciji i klubu? To ne može tako ni da se posmatra, jer je klub neka druga priča. A konkretno, postoji fudbaler koji u PSŽ-u nadmašuje ostale u smislu nivoa. To je Neimar i on je naš najbolji igrač! U reprezentaciji, svi su na istom nivou - rekao je Mbape, koji je u jedinom porazu Francuske u Ligi nacija, u petak u Roterdamu, odigrao svih 90 minuta.

- Što se tiče mojih planova, želim da osvojim Ligu šampiona i sve trofeje u Francuskoj. Da ostanem zdrav i da postanem evropski šampion sa reprezentacijom za dve godine. Pobediti, pobediti i pobediti, to je zapravo ono što želim - poentirao je na kraju mladi as Francuske i PSŽ-a, rivala Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.