UŽAS: Bilo je zaista neprijatno - ZMIJA PREKINULA FUDBALSKU UTAKMICU! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 15.04.2024 | 08:59


Nikome na terenu nije bilo prijatno.

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Gornje Sinkovce
UŽAS: Bilo je zaista neprijatno - ZMIJA PREKINULA FUDBALSKU UTAKMICU! (VIDEO)

Fudbaleri Gonjeg Sinkovca u vikendu za nama, dočekali su ekipu Radnika 2013 iz Šišinca, a svakako će navedeni meč ostati u ne baš prijatnom sećanju kako akterima na terenu, tako i okupljenoj publici.

 

Naime, u sred utakmice na terenu se pojavio nezvani gost, zmija. Meč je odmah prekinut, a akteri na terenu su pokušali da usmere reptila van "zelenog tepiha". Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja, tokom kojih je i zmija pokušala da ugrize, sudija Aleksandar Gorčić je uspeo zmiju da uhvati i izbaci je sa terena i meč je kasnije bez problema nastavljen.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati na sledećem snimku koji zasigurno može biti i svrstan u red uznemirujućih.

 

 

Kada je reč o samoj utakmici, duel 12. kola Gradske lige Leskovac pripao je gostima iz Šišinca koji su slavil isa ubedljivih 5:1.

Domaćin je poveo pogotkom Igora Antića u 27. minutu, ali su fudbaleri Radnika 2013 do odlaska na odmor uspeli da stignu do rezultatskog preokreta golovima Lazara Stankovića i Dalibora Stojnovića.

U nastavku meča gosti još tri puta tresu mrežu Miloša Stamenkovića, a treba napomenuti da je rezultat mogao biti i ubedljiviji, ali je u 63. minutu Miloš Petrović bio neprecizan prilikom udarca sa 11 metara.

 

- Gradska liga Leskovac, 12. kolo:

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce) - Rudar 2013 (Šišinci) 1:5 (1:2)

Strelci: I. Antić 27`; L. Stanković 31`, 66`, D. Stojanović 33`, S. Đorđević 61`, A. Petrović 88`

Stadion: FK Gornje Sinkovce

Sudija: Aleksandar Gorčić

Žuti karton: M. Vuković (Rudar 2013)

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce): Stamenković, Stanojković, R. Veličković, Dimitrijević, B. Veličković, Kostić (Sokolović), Nikolić, Vuković, Stanković (Denić), Antić (Đorđević), Petrović.

Rudar 2013 (Šišinci): Arsić, Mladenović (Lazarević), A. Petković, Petrov, Vuković, Petrović, Stojanović, D. Petković, Stanković, Stojilković (Stojiljković), Đorđević (Zdravković).

I nakon 11. prvenstvenog duela crno-beli iz Gornjeg Sinkovca ostaju poslednjeplasirani na tabel isa svega tri osvojena boda. u narednoj takmičarskoj rundi gostuju u Donjoj Lokošnici ekipi Mladosti.

Sa druge strane Ruda 2013 je stigao do treće uzastopne pobede i sada sa ukupno deset osvojenih bodova, nalaze se na sedmoj poziciji. Priliku da nastave seriju uspeha imaće za dve nedelje kada će gostovati lideru, leskovačkom Građanskom 2023.

 

 

 

BONUS VIDEO: