LALATOVIĆ U ŠOKU: Drugoligaš odsekao krila "plavim golubovima" - u Inđiji znaju kako se igra sa superligašima!


IZVOR: Vladimir Vorih - 04.02.2024 | 07:10


Superligaški klubovi su im redovne mušterije.

Foto: Starsport
LALATOVIĆ U ŠOKU: Drugoligaš odsekao krila "plavim golubovima" - u Inđiji znaju kako se igra sa superligašima!

Iza fudbalera Inđije Toyo Tires je više nego uspešna polusezona nakon koje im se otvaraju vrata povratka na elitnu scenu srpskog klupskog fudbala.

 

Zeleno-beli su prvi deo takmičarske 2023/24 godine okončali na drugoj poziciji sa 34 osovjena boda, koliko ima i drugoplasirana leskovačka GFK Dubočica, ali se Inđijci zahvaljujući boljem gol količniku nalaze u ovom trenutku na poziciji koja direktno vodi u Superligu Srbije.

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe ekipa Inđije Toyo Tires brusi formu kroz pripremne utakmice i do sada su odigrali tri kontrolna meča.

Prvo su iznenađujuće poraženi od novosadskog Kabela minimalnim rezultatom 0:1, da bi prethodnog vikenda priredili senzaciji savladavši na terenu Sportskog centra "Leje" novobeogradskog superligaša IMT, takođe minimalnim rezultatom 1:0.

Nakon navedenog ostvarenja, zeleno-beli su razočarali svoje navijače odigravši samo 1:1 protv novosadske Mladosti GAT i u ne baš najboljem raspoloženju dočekali su novi duel protiv predtavnika elitnog ranga, a sa druge strane terena je ovoga puta stajala ekipa Spartaka Ždrepčeve krvi.

Na veliko iznenađenje, posebno stratega "golubova" Nenada Lalatovića, Inđija Tozo Tires je na Gradskom stadionu u Subotici slavila rezultatom 2:0, a mrežu Subotičana tresli su Slaviša Stojanović i Uroš Kojić.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Fudbaleri Inđije Toyo Tires znaju kako se igra sa superligašima

 

- Prijateljska utakmica:

Spartak Ždrepčeva krv (Subotica) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:2

Strelci: S. Stojanović i U. Kojić

Stadion: Gradski stadion u Subotici

Ovim trijumfom ekipa trenera Jovana Golića još jednom je pokazala da će biti jedan od glavnih favorita za direktan plasman u superligaško društvo.

Treba napomenuti da će Inđija Toyo Tires u prolećnoj premijeri gostovati u srpskoj prestonici gde će odmeriti snagu sa ekipom RFK Grafičara. Navedeni susret na programu je za tačno tri nedelje, 24. februara.

 

BONUS VIDEO: