DINAMO SIGURAN PROTIV BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Sastav Bačke pokazao u Pančevu da je nezasluženo na trenutnoj poziciji na tabeli!


IZVOR: Republika - 15.11.2023 | 16:39


Pokazali su gosti da znaju fudbal, ali po tabeli ne stoje baš najbolje.

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo
DINAMO SIGURAN PROTIV BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Sastav Bačke pokazao u Pančevu da je nezasluženo na trenutnoj poziciji na tabeli!

U okviru 14. kola Srpske lige Vojvodina ekipa Dinama 1945 iz Pančeva ugostila je sastav OFK Bačke. Domaći tim je u ovaj meč ušao 20 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok su gosti sa upola manje bodova bili na poslednjem mestu.

Utakmica na Gradskom stadionu u Pančevu odigrana je pred oko 70-tak gledalaca, gosti jesu trenutno u lošoj situaciji na tabeli, ali su protiv Dinama pokazali da mogu da se bore sa svim timovima u ligi.

Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, čak su fudbaleri Bačke imali konkretnije napade, pokušao je u jednoj situaciji Nikola Anđelković, ali je njegov udarac ukrotio golman Tasić.

POGLEDAJ GALERIJU

Drugi deo meča počeo je sa dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti izvršili samo jednu. Upravo je rezervista u redovima Bačke, Tasić imao izglednu priliku na polovini rivala, ali nije došlo do promene rezultata. Zapretili su ubrzo i iz redova Dinama, ali bezuspešno.

Na isteku 80. minuta udarac Gorana Brkića završio je u mreži golmana Bačke, mladog Ćulibrka, jedan od lepših golova Dinama ove sezone, 1:0 za domaćina. Pred sam kraj susreta, mladi Pavel Čizik popularnim "makazicama" na centaršut Jovana Bogdanovića postavlja konačan rezultat na 2:0.

Dinamo 1945 (Pančevo) - OFK Bačka 2:0 (0:0)

Dinamo 1945: Tasić, Kljestan, Lakić-Pesić, Kosanin, Čizik, Bogdanović, Brkić (od 90' Kolocka), Petrović (od 68' Bojić), V. Marković, Jabrusić (od 46' M. Marković), Čosić (od 46' Jonaš)

OFK Bačka: Ćulibrk, Vještica, Jakovljević, Jelić (od 46' Tasić), Trifunović (od 89' Jevtić), Veselinović, Anđelković, Gagić, Milijasević, Stamatović (od 62' Bajić), Jovišić 


U sledećem kolu, ujedno i poslednjem za ovu polusezonu ekipa Dinama gostuje u Zrenjaninu, sastavu Radničkog, dok Bačka dočekuje Kabel

BONUS VIDEO: