"BULKE" NE CVETAJU NA BANJICI: "Dečiji vrtić" odoleo lideru - slađi deo kolača ostaje na stadionu "Kralj Petar I"! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 24.09.2023 | 13:58


(Ne)očekivano, lider nij uspeo da zabeleži trijumf na stadionu dosadašnjeg "fenjeraša" čime je morao da prepusti čelnu poziciju na tabeli.

Foto: FSB
"BULKE" NE CVETAJU NA BANJICI: "Dečiji vrtić" odoleo lideru - slađi deo kolača ostaje na stadionu "Kralj Petar I"! (FOTO GALERIJA)

Uoči susreta 7. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana u kojem su se na stadionu "Kralj Petar I" sastale ekipe domaćeg Rada i u tom momentu lidera na tabeli, ekipe Zvezdare, gotovo da se pitanje pobednika nije ni postavljalo.

Gosti sa Bulbuldera u ovaj susret su ušli sa skorom od pet pobeda i jednog remija, dok je sa druge strane "dečiji vrtić" sa Banjice tokom dosadašnjeg dela šampionata zabeležio samo jednu "prvenstvenu trojku".

Na iznenađenje svih prisutnih momci u "nebesko plavoj" sportskoj opremi stižu do prednosti u 39. minutu pogotkom Pavla Popeskovića, a to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta gosti su pokušali da stignu do rezultatskog preokreta, ali su jedino uspeli u 66. minutu preko Luke Jakovljevića da stignu do poravnanja rezultata. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Srpska liga Beograd, 7. kolo:

Rad (Beograd) - Zvezdara (Beograd) 1:1 (1:0)

Strelci: P. Popesković u 39. minutu za Rad; L. Jakovljević u 66. minutu za Zvezdaru

Stadion: "Kralj Petar I"

Sudija: Jasmina Mickoska

Žuti kartoni: N. Nenadović, D. Živanić, L. Nenadović, Đ. Samardžija (Rad)

Rad (Beograd): Martinović, Rupar, Živanović, Trkulja, Bezarević, L. Nenadović (Janković), Repac (Petijević), popesković, Radošević, Panev (Samardžija), N. Nenadović (Nikolić). Trener: Dejan Musović

Zvezdara (Beograd): Borjan, Janković, Radović (Cvetković), Avramovski (Rančić), Pavlović, Gusnić, Vukićević, Kuzmanović (Bjedov), Milosavljev, Daničić (Nišavić), Jakovljević. Trener: Zdravko Kovačević

Nakon ovog susreta ekipa Rada je "fenjer" prepustila novobeogradskom Brodarcu, a već narednog vikenda očekuje ih duel protiv Torlaka iz Kumodraža. Sa druge strane "bulke" će pokušati da se na staze uspeha vrate na gostovanju u Staroj Pazovi gde će odmeriti snagu sa ekipom Jedinstva.

 

 

 

BONUS VIDEO: